Bicarbonatul de sodiu, folosit pentru tratamente cosmetice

Folosit în special la prepararea prăjiturilor, bicarbonatul de sodiu are acum întrebuinţări şi în domeniul cosmeticii. Specialiştii în beauty susţin că bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat şi pentru îngrijirea pielii sau a podoabei capilare. Aceştia oferă trei sfaturi pentru a avea un ten şi un păr mai curat.

338 afișări
Imaginea articolului Bicarbonatul de sodiu, folosit pentru tratamente cosmetice

Bicarbonatul de sodiu, folosit pentru tratamente cosmetice (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit cu încredere pentru exfolierea dermei, fără a o agresa, tenul devenind în urma acestei operaţiuni mai curat şi mai luminos. Se recomandă amestecarea a trei linguri din acest praf cu una de apă până la obţinerea unei paste. Aplicat pe ten, amestecul se freacă uşor prin mişcări circulare. Apoi faţa se clăteşte.

Mâinile pot căpăta şi ele un aspect mai catifelat, dacă acelaşi amestec este folosit împreună cu săpunul lichid.

Citeşte mai multe despre tratamentele cosmetice cu bicarbonat de sodiu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici