Care sunt cele mai frecvente boli în secolul XXI?

Dereglările de vedere, problemele cu auzul, formarea cheagurilor de sânge în zona picioarelor, depresia şi înfometarea sunt cele mai des întâlnite boli ale secolului vitezei, potrivit cotidianului "Gândul".

1206 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai frecvente boli în secolul XXI?

Care sunt cele mai frecvente boli în secolul XXI? (Imagine: Gândul)

Dereglările de vedere sunt cauzate de statul în faţa unui monitor ore în şir. Specialiştii spun că, deşi monitoarele au tot felul de filtre care să nu afecteze ochiul, lipsa pauzelor scurte la un interval de o oră sunt cauza apariţiei acestor afecţiuni. Astfel, este indicat ca persoanele care lucrează în faţa unui calculator să facă o pauză de maxim 10 minute în fiecare oră.

Citeşte mai multe despre bolile secolului XXI pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici