Cât de vulnerabil eşti în faţa gripei porcine?

Numărul cazurilor de gripă AH1N1 confirmate în România, până miercuri la ora 12.00, a ajuns la 1.057, în ultimele 24 de ore fiind confirmate 56 de cazuri în 17 judeţe.

7 afișări
Imaginea articolului Cât de vulnerabil eşti în faţa gripei porcine?

Cât de vulnerabil eşti în faţa gripei porcine?

Până în prezent, în România nu a fost înregistrat niciun deces din cauza îmbolnăvirii cu virusul gripal AH1N1.

Simptomele infecţiei cu virusul gripal AH1N1 sunt asemănătoare cu cele ale virozelor respiratorii, respectiv rinoree, jenă în gât, febră de peste 37 grade, stare generală proastă.

Apropo.ro a creat un test care să ne ajute să vedem, în procente, cât de vulnerabili suntem în faţa acestei gripe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici