Ce exerciţii fizice sunt indicate pentru femeile gravide

Evitarea mişcării şi mâncatul cât pentru două persoane sunt două greşeli pe care multe femei le fac atunci când rămân însărcinate. O combinaţie care este periculoasă atât pentru mamă, care va lua în greutate mult mai mult decât trebuie, cât şi pentru copil, care este pus în pericol de acest stil nesănătos de viaţă.

1009 afișări
Imaginea articolului Ce exerciţii fizice sunt indicate pentru femeile gravide

Ce exerciţii fizice sunt indicate pentru femeile gravide (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cazul în care sarcina este una normală, mişcarea este chiar indicată şi recomandată de medici.

Dumitru Burtescu este un antrenor de fitness care s-a specializat în lucrul cu femeile însărcinate. Acesta spune că exerciţiile fizice făcute în timpul sarcinii pot ajuta viitoarea mamă să nască mai uşor şi să îşi recapete silueta fără eforturi majore după naştere.

Citeşte mai multe despre exerciţiile fizice recomandate pentru femeile gravide pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici