Ce pericole se ascund în apa de la ştrand

Apa din bazine, şezlongurile, groapa cu nisip destinată copiilor pot deveni adevărate focare de infecţii. Medicii atrag atenţia că micozele, conjunctivitele şi tulburările digestive sunt cel mai des întâlnite afecţiuni cu care te poţi molipsi după o zi petrecută la soare.

273 afișări
Imaginea articolului Ce pericole se ascund în apa de la ştrand

Ce pericole se ascund în apa de la ştrand (Imagine: Shutterstock)

"Piscinele ar trebui să aibă un loc special unde să ne spălăm pe picioare înainte de a intra în bazin, mai ales dacă ştim că avem vreo ciupercă sau micoze la nivelul unghiilor. Esenţial, pentru a ne proteja pielea, este să ne spălăm la duşuri, cu săpun, imediat ce am ieşit din bazin", recomandă prof. dr. Anca Zbranca, medic dermatolog.

Citeşte mai multe despre pericolele ce se acund în apa de la ştrand pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici