Ce se întâmplă în momentul morţii?

Cele mai multe experienţe ale persoanelor care şi-au revenit din moarte cerebrală menţionează aceleaşi senzaţii şi imagini: apariţia unei lumini albe şi o reactivare a memoriei latente a celui în cauză. Medicii europeni şi cei americani sunt hotărâţi să afle ce anume se întâmplă în timpul acestor momente la graniţa dintre viaţă şi moarte, se arată in publicaţia online FoxNews citată de Descoperă.ro.

180 afișări
Imaginea articolului Ce se întâmplă în momentul morţii?

Ce se întâmplă în momentul morţii?

„Contrar credinţelor populare, moartea nu este un moment specific. Ea este un proces care începe în momentul în care inima nu mai pompează sânge, continuă cu încetarea activitţăii plămânilor şi se încheie cu lipsa de reacţie a creierului”, susţine Sam Parnia, profesor în cadrul Universităţii din Southampton.

Citeşte mai multe despre ce se întâmplă în momentul morţii pe www.descoperă.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici