Cea mai nocivă băutură din SUA: un milkshake cu 2.000 de calorii

Un tip de milkshake care are 2.000 de calorii - echivalentul a 68 de felii de şuncă sau 30 de biscuiţi cu ciocolată - s-a situat pe prima poziţie în topul 20 al celor mai nocive băuturi din Statele Unite ale Americii, alcătuit de revista Men's Health.

202 afișări
Imaginea articolului Cea mai nocivă băutură din SUA: un milkshake cu 2.000 de calorii

Cea mai nocivă băutură din SUA: un milkshake cu 2.000 de calorii (Imagine: health.com)

Milkshake-ul Cold Stone PB&C, preparat din unt de arahide, îngheţată cu ciocolată şi lapte, conţine 68 de grame de grăsimi saturate şi 153 de grame de zahăr, potrivit etichetei nutriţionale a produsului, ale cărei detalii pot fi consultate pe site-ul revistei Men's Health.

Pe locul al doilea în acest top insolit al celor mai dăunătoare băuturi din America s-a situat Peanut Power Plus Grape, comercializat de franciza Smoothie King. Această băutură conţine 1.498 de calorii şi aceeaşi cantitate de zahăr conţinută în 20 de porţii de îngheţată cu ciocolată.

Triple Thick Chocolate Shake, comercializat de McDonald's, a ocupat poziţia a treia, cu 1.160 de calorii, echivalentul a 13 plăcinte cu mere produse de aceeaşi companie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici