Cele mai clare imagini video ale unui OZN

O nouă înregistrare video confirmă încă o dată ceea ce mulţi dintre noi par să ştie demult: obiecte zburătoare neidentificate survolează din ce în ce mai des suprafaţa terestră. După ce au fost observate în Rusia şi America de Nord, a venit rândul Turciei să se numere printre ţările vizitate de aceste obiecte misterioase, care obsedează omenirea de câteva decenii, informează Descoperă.

854 afișări
Imaginea articolului Cele mai clare imagini video ale unui OZN

Cele mai clare imagini video ale unui OZN

Pentru prima dată, apariţia unei farfurii zburătoare a fost înregistrată cu claritate timp de două ore jumătate, devenind cea mai importantă filmare a unui OZN, fapt care a permis experţilor să analizeze cu atenţie şi in detaliu apariţia misteriosului obiect.

Citeşte mai multe despre OZN-uri pe www.descoperă.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici