Cum ar putea arăta bicicleta viitorului - VIDEO

Un dispozitiv de transport care funcţionează cu baterii şi a fost prezentat la un salon de tehnologie japoneză ar putea deveni bicicleta viitorului.

2546 afișări
Imaginea articolului Cum ar putea arăta bicicleta viitorului - VIDEO

Cum ar putea arăta bicicleta viitorului

Dispozitivul funcţionează cu ajutorul bateriilor şi poate fi un mod economic de deplasare, dar şi un mijloc de transport extrem de util pentru persoanele cu mobilitate redusă, scrie BBC.

"Bicicleta" UNI-CUB are mai puţin de un metru în înălţime şi este condusă cu ajutorul mişcărilor de aplecare ale pasagerului.

Bateria are o durată de două ore, însă prototipurile vor fi supuse unor noi schimbări. În prezent. există mai puţin de 20 de astfel de dispozitive în lume.

Un alt dispozitiv de transport prezentat la salonul de tehnologie Ceatec este scuterul Winglet şi poate fi condus fără ajutorul mâinilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici