Cum îţi îmbunătăţeşte sportul viaţa sexuală

Persoanele care includ în rutina zilnică exerciţiile fizice tind să aibă o viaţă sexuală mai satisfăcătoare, comparativ cu cele sedentare. Aceasta este concluzia la care au ajuns oamenii de ştiinţă de la Universitatea New South Wales, in­formează cotidianul britanic The Tele­graph.

53 afișări
Imaginea articolului Cum îţi îmbunătăţeşte sportul viaţa sexuală

Cum îţi îmbunătăţeşte sportul viaţa sexuală (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Cercetătorii australieni au constatat, de-a lungul monitorizării, că există o conexiune între condiţia fizică a unui individ şi nivelul de hormoni sexuali şi adrenalină din organismul său. "Sportul, în general mişcarea de orice fel, duce la stimularea hormonilor sexuali atât în organismul bărbaţilor, cât şi în cel al femeilor. Un nivel crescut al testosteronului sau al estrogenului este direct proporţional cu un nivel ridicat al libidoului", spune, coordonatorul studiului.

Citeşte mai multe despre cum îţi îmbunătăţeşte sportul viaţa sexuală pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici