Cum ne distruge televizorul sănătatea?

Apariţia bolilor cardiovasculare, vulnerabilitatea în faţa alcoolului şi sexualitatea precoce sunt motivele pentru care ar trebui să renunţăm la televizor, informează cotidianul Gândul.

83 afișări
Imaginea articolului Cum ne distruge televizorul sănătatea?

Cum ne distruge televizorul sănătatea? (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Apariţia bolilor cardiovasculare în cazul persoanelor care stau în faţa televizorului mai mult de două ore pe zi. Aceasta este concluzia unei cercetări realizate de Asociaţia Americană a Inimii.

Oamenii de ştiinţă au monitorizat 8.800 de persoane, femei şi bărbaţi, pe o perioadă de şase ani. Voluntarii petreceau, în medie, mai mult de două ore pe zi în faţa televizorului, iar oamenii de ştiinţă au constatat că aceşti subiecţi prezentau un risc cu 80 la sută mai mare de a suferi un atac cerebral sau un infarct, faţă de cei care stăteau mai puţin la televizor.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici