Cum puteţi alunga stresul

Experţii au descoperit o metodă inedită de a alunga stresul.

4557 afișări
Imaginea articolului Cum puteţi alunga stresul

Cum puteţi alunga stresul (Imagine: Mediafax Foto)

Uleiul de cocos, care conţine grăsimi saturate benefice pentru sănătate, are numeroase utilizări în industria cosmetică, iar experţii au descoperit că este eficient şi pentru alungarea stresului şi pentru relaxare, conform fitnea.com.

Ca să înlăturaţi oboseala mintală, masaţi-vă delicat fruntea cu ulei esenţial de cocos. Aroma naturală a uleiului de cocos are efecte calmante, reduce stresul şi relaxează după o zi lungă şi obositoare, fiind o sursă bine-venită de energie.

De asemenea, uleiul de cocos face minuni ca loţiune hidratantă pentru toate tipurile de ten, mai ales pentru tenul uscat şi îmbătrânit.

Grăsimile saturate din uleiul de cocos atenuează ridurile fără să irite pielea, calmând afecţiuni dermatologice precum dermatitele, eczemele şi psoriazisul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici