Cum să elimini cele trei kilograme de E-uri pe care le consumi anual?

Tulburările de somn, durerile de articulaţie, stresul, diabetul sau celulita au drept cauză acumularea de toxine în organism. Potrivit specialiştilor, putem diminua aceste neplăceri recurgând la o metodă de curăţare a organismului, numită detoxifiere, arată "Gândul".

65 afișări
Imaginea articolului Cum să elimini cele trei kilograme de E-uri pe care le consumi anual?

Cum să elimini cele trei kilograme de E-uri pe care le consumi anual? (Imagine: Gândul/Shutterstock)

Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, spune că organismul uman dispune de mecanisme naturale de detoxifiere: colonul, plămânii, ficatul, rinichii şi pielea. "Intoxicarea organismului îşi pune amprenta nu doar asupra interiorului, ci şi asupra exteriorului. Pielea iritată, lipsită de elasticitate, sau părul casant, fără strălucire, sunt efectul unui colon bolnav", spune prof. dr. Mencinicopschi. Din păcate, apa, aerul, solul sunt din ce în ce mai poluate, astfel că organismul are nevoie de "ajutor" pentru a putea elimina toxinele acumulate.

Citeşte mai multe despre eliminarea toxinelor din organism pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici