Cum să slăbeşti cu ajutorul fitness-ului

Cei care doresc să slăbească la sala de fitness nu trebuie să se înarmeze doar cu hotărâre, ci trebuie să aibă şi un plan clar.

478 afișări
Imaginea articolului Cum să slăbeşti cu ajutorul fitness-ului

Cum să slăbeşti cu ajutorul fitness-ului (Imagine: Mediafax Foto)

"E mai mult decât a spune «în fiecarea luni, miercuri şi vineri, mă duc la sală»", a spus un expert în echipamente de antrenament din Illinois, Kerri O'Brien. Fără o strategie clară, intenţiile bune nu materializează planul, a apreciat acesta.

Aceasta a adăugat că soluţia ar fi un antrenor personal, un site de specialitate sau o carte. "Stricteţea înseamnă mai multe lucruri", a ţinut ea să precizeze.

Nutriţionist şi creatorul unui program de slăbit, Joy Bauer, consideră că începătorii se supun unor eforturi mai mari decât pot suporta, la primele şedinţe de fitness.

"Văd oameni care încep programe intense de fitness, mai ales în perioada sărbătorilor. Dacă ajungi să consideri că exerciţiile sunt o provocare care devine apoi un chin, probabil vei renunţa la ele", a mai spus nutriţionistul.

În plus, Kerri O'Brien spune că un efect secundar al exerciţiilor fizice făcute fără un plan bine stabilit este febra musculară, care poate fi evidată prin încălzire. De asemenea, o altă mişcare greşită este realizarea unui program de o oră, de prima dată. Expertul recomandă 20 de minute de exerciţii, care s-au dovedit, în timp, suficiente pentru întărirea muşchilor şi scăderea în greutate. De asemenea, exerciţiile cresc pofta de mâncare, dar cei care le practică nu trebuie să se grăbească să înlocuiască imediat caloriile arse.

Un alt sfat al experţilor este ca respectivii clienţi ai sălii de fitness să nu îşi scurteze programul de somn pentru a avea timp să facă exerciţii, deoarece organismul se va stresa şi va cere şi mai multă mâncare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici