DESCOPERIRE INEDITĂ: Cum să slăbeşti FĂRĂ dietă şi exerciţii

Obezitatea a devenit de mult o problemă la nivel mondial, iar diete şi metode de slăbit sunt inventate zilnic. Penny Mallor, o fostă participantă la raliuri, s-a gândit să se inspire din antichitate pentru a le ajuta pe femei să-şi menţină silueta cât mai suplă.

36128 afișări
Imaginea articolului DESCOPERIRE INEDITĂ: Cum să slăbeşti FĂRĂ dietă şi exerciţii

DESCOPERIRE INEDITĂ: Cum să slăbeşti FĂRĂ dietă şi exerciţii (Imagine: Shutterstock)

După mai mulţi ani în care a devenit cunoscută pentru rezultatele obţinute în cursele de raliuri, britanica Penny Mallor a decis să se îndrepte spre domeniul sănătăţii şi pierderii în greutate.

Ideea pe care a avut-o Penny Mallor este pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă, scrie Daily Mail.

Ea a pus în vânzare un cordon din poliester, inspirat de cele purtate în trecut de femeile egiptene, care are simplul rol de a te atenţiona atunci când ai mâncat suficient.

Obiectul este promovat ca având rolul de a crea o stare permanentă de conştientizare a formei siluetei şi de a reduce motivaţia de mânca sau de a le face pe femei să se îndrepte câte o mâncare cât mai sănătoasă.

Acesta este un concept vechi de mii de ani, fiind cunoscut faptul că femeile din Egipt, India sau Americi foloseau un astfel de cordon pentru a le ajuta să revină la silueta de dinainte de a naşte.

"Malory Band", numele sub care a fost pus în vânzare cordonul creat de Penny Mallor, se laudă că nu strânge, nu irită pielea, nu se degradează şi nu reţine apă. El poate fi purtat 24 de ore din 24, deoarece materialul din care este realizat este lavabil şi de durată. În plus, poate avea aspectul unei bijuterii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici