Dieta Andreea Raicu: cina la şase, în pat la zece seara. Vezi ce mănâncă vedeta

Prezentatoarea de televiziune Andreea Raicu dezvăluie pe blogul personal cum a reuşit să scape de kilogramele în plus. "Practic n-am făcut mare lucru. Am schimbat ora cinei de la 8 la 6 seara, am băut mai multă apă şi am mâncat mai multe legume crude…".

609 afișări
Imaginea articolului Dieta Andreea Raicu: cina la şase, în pat la zece seara. Vezi ce mănâncă vedeta

Dieta Andreea Raicu: cina la şase, în pat la zece seara. Vezi ce mănâncă vedeta (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Prezentatoarea a mai scris în postarea de astăzi, intitulată "Cum am slăbit", că nu a intenţionat neaparat să slăbească, dar modificările din programul zilnic au avut efecte benefice asupra siluetei ei.

"Nu vă frustraţi interzicându-vă să mâncaţi ce vă e poftă. Asta se va transforma în frustrare, care va deveni duşmanul vostru".

Andreea Raicu nu a avut niciodată probleme grave cu greutatea, dar asta şi pentru că e adepta unui stil de viaţă sănătos, pe care l-a descris în detaliu acum o lună şi jumătate, în emisiunea lui Carmen Brumă, "Spa-ul de duminică seara".

Citeşte mai multe despre dieta Andreei Raicu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici