Dieta ca medicament împotriva hipertensiunii arteriale

Dieta cu un nivel scazut de carbohidrati este cea mai indicata pentru persoanele care vor sa slabeasca si care sufera in acelasi timp de hipertensiune arteriala.

130 afișări
Imaginea articolului Dieta ca medicament împotriva hipertensiunii arteriale

Dieta ca medicament împotriva hipertensiunii arteriale

Majoritatea studiilor asupra metodelor de slăbit a luat în considerare oamenii supraponderali sau obezi, care nu aveau însă alte probleme de sănătate.

În schimb, la cel despre care vorbim au participat "pacienţi reali" - oameni cu probleme comune, precum diabet şi boli cardiovasculare. În cadrul cercetării, dieta cu un nivel scăzut de carbohidraţi a avut efecte mai mari asupra tensiunii arteriale.

Citeşte mai multe despre cum poti sa combati hipertensiunea prin dieta pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici