Electrostimularea arde grăsimi şi îmbunătăţeşte metabolismul în 10 şedinţe

Electrostimularea este considerată una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de kilogramele în plus şi de a te relaxa.

175 afișări
Imaginea articolului Electrostimularea arde grăsimi şi îmbunătăţeşte metabolismul în 10 şedinţe

Electrostimularea arde grăsimi şi îmbunătăţeşte metabolismul în 10 şedinţe

Această metodă poate fi folosită atât de bărbaţi, cât şi de femei, iar o şedinţă de 45 de minute este echivalentul a două ore de sală în cazul bărbaţilor şi şase ore de gimnastică în rândul femeilor. Cu ajutorul acestei terapii, se obţine pe lângă înlăturarea grăsimii din anumite zone ale corpului, îmbunătăţirea aspectului personal, precum şi întărirea şi definirea musculaturii.

Citeşte mai multe despre electrostimulare pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici