Există şi dulciuri sănătoase, recomandate de nutriţionişti

Medicii spun că excluderea completă a zaharurilor din alimentaţie nu este cea mai sănătoasă şi mai comodă metodă de a te menţine suplu, însă trebuie să ţinem cont şi de faptul că aportul caloric adus de dulciuri se depune rapid, sub formă de rezerve şi, astfel, controlul greutăţii devine dificil, informează Gândul.

324 afișări
Imaginea articolului Există şi dulciuri sănătoase, recomandate de nutriţionişti

Există şi dulciuri sănătoase, recomandate de nutriţionişti (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit specialiştilor, fructele proaspete şi cele uscate reprezintă cea mai sănătoasă sursă de zahăr, însă există, totuşi, şi o minimă permisivitate la un alt fel de dulce care poate să fie consumat fără vinovăţie.

Citeşte mai multe despre dulciurile sănătoase pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici