Fericirea în cuplu durează 2 ani, 6 luni şi 24 de zile. Vezi ce poţi face să o prelungeşti

Fericirea într-un cuplu durează doi ani, şase luni şi 24 de zile. Acesta este concluzia unui studiu dat publicităţii la începutul anului. Potrivit experţilor, după această perioadă, intervine obişnuinţa, iar singurul lucru care îi mai leagă pe cei doi parteneri este rutina.

111 afișări
Imaginea articolului Fericirea în cuplu durează 2 ani, 6 luni şi 24 de zile. Vezi ce poţi face să o prelungeşti

Fericirea în cuplu durează 2 ani, 6 luni şi 24 de zile. Vezi ce poţi face să o prelungeşti (Imagine: Cristi Movila/Mediafax Foto)

Pentru a preveni apariţia rutinei, un grup de cercetători americani au găsit antidotul perfect împotriva monotoniei din cuplu: sex de cel puţin trei ori pe săptămână, informează cotidianul britanic Daily Mail.

James McNulty şi Michelle Russell, autorii studiului, de la Universitatea din Tennessee, susţin că după o partidă de amor partenerii uită de momentele tensionante dintre ei.

Pentru a ajunge la această concluzie, oamenii de ştiinţă au monitorizat, timp de patru ani, 144 de persoane căsătorite. De-a lungul perioadei de supraveghere, cercetătorii au constatat că, în majoritatea cuplurilor, numărul partidelor de sex se reduce de la un an la altul.

Citeşte mai multe despre cum poţi prelungi fericirea în cuplu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici