Fructele uscate, gustarea ideală antistres

Stresul pare să fie un factor declanşator al apariţiei diferitelor boli, arată studiile de specialitate. Potrivit experţilor, dacă această stare de nervozitate se prelungeşte sau se intensifică, imunitatea corpului scade din cauza consumului mare de ener­gie în lupta acesteia pentru menţinerea echi­librului la stimulii de stres.

162 afișări
Imaginea articolului Fructele uscate, gustarea ideală antistres

Fructele uscate, gustarea ideală antistres (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Produce­rea emoţiilor puternice creează blocaje pe me­ridianele energetice, rezultând perturbări în funcţionarea organelor, precum inima sau ficatul, susţin specialiştii. Potrivit nutriţioniştilor, magneziul este remediul împotriva oboselii şi a stresului, reechilibrând sistemul nervos şi menţinând echilibrul neuro-muscular şi intervenind în cele mai delicate procese biochimice ale organismului, relatează Health News.

Citeşte mai multe despre beneficiile fructelor uscate pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici