Geoană pune o vorbă bună la NASA

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, în cadrul unei dezbateri privind modul în care se câştigă alegerile în era digitală, că a vorbit la NASA pe subiectul cosmonautului român care să zboare în spaţiu împreună cu americanii.

34 afișări
Imaginea articolului Geoană pune o vorbă bună la NASA

Geoană pune o vorbă bună la NASA (Imagine: Mediafax Foto)

"Presa a comentat că am vorbit cândva să aibă România un nou cosmonaut care să meargă în spaţiu cu americanii. Da, am vborbit cu NASA, am vorbit cu americanii şi cred în acest parteneriat: să trimitem, ca mândrie naţională, un om să mai zboare. Am zburat cu ruşii acum 30 de ani, vreau să facem lucruri ambiţioase împreună", a spus Geoană.

Liderul PSD a precizat că el crede că România poate deveni o ţară mai civilizată.

"Dacă suntem atât de cârcotaşi între noi, de puţin încrezători că se poate face ceva în ţara asta, nu ajungem nicăieri. Cred că România poate să devină o ţară mai civilizată. Nu sunt de acord cu ideea că România este condamnată la sălbăticie şi consumatorism şi că suntem o ţară care ne ducem de-a berbeleacul la vale", a mai spus Mircea Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici