Hai să slăbim cu apă!

Şi asta fiindcă suntem în plină criză, şi pentru că uneori uităm de lucrurile simple, pierduţi în tomuri de manuale sofisticate de diete şi combinaţii.

158 afișări
Imaginea articolului Hai să slăbim cu apă!

Hai să slăbim cu apă! (Imagine: Mediafax Foto)

Apa chiar te ajută să slăbeşti. Si sunt foarte multe persoanele care re­curg la un mic "truc" atunci când luptă susţinut cu kilogramele rebele: 1-2 pahare generoase de apă călduţă, par­fumate cu o felie de lămâie, dimi­neaţa, pe stomacul gol, imediat dupa trezire. Câteva prietene, membre ale clubului "Apă caldă cu lamaie", susţin cu tărie că func­tionează şi că scapi, în câteva luni, fără o dietă specială, de aproximativ 3 kilograme.

Citeşte mai multe despre slăbitul cu ajutorul apei pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici