Hidroterapia stimulează sistemul imunitar şi diminuează stresul

Tratamentele corporale pe bază de apă termală sau de mare ajută la detensionare, hidratare şi diminuarea durerilor musculare. Dana Sota, consultant în frumuseţe şi autoarea cărţii "Frumuseţea se învaţă", susţine că proprietăţile hidroterapiei în recuperare şi vindecare se bazează pe efectele mecanice şi termale ale apei.

88 afișări
Imaginea articolului Hidroterapia stimulează sistemul imunitar şi diminuează stresul

Hidroterapia stimulează sistemul imunitar şi diminuează stresul (Imagine: www.gandul.info)

"Corpul reacţionează diferit atunci când intră în contact cu apa caldă sau rece, la presiunea exercitată de apă stimulându-se sistemul imunitar, revigorându-se circulaţia sanguină, digestia şi diminuându-se stresul", spune Sota. Prin hidroterapie se pot trata diferite afecţiuni: dureri musculare sau articulare, reumatism, probleme circulatorii, deficienţa de funcţionare a sistemului imunitar, retenţia apei şi oxigenarea defectuoasă a ţesutului.

Citeşte mai multe despre hidroterapie pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici