Întâlnire de gradul trei cu Calea Lactee: Imagine spectaculoasă a Turnului Diavolului

O puzderie de stele şi lumini multicolore şi-au dat întâlnire pe cerul de deasupra Turnului Diavolului. Această imagine incredibilă, ce ar putea fi confundată uşor cu o scenă din filmul "Întâlnire de gradul trei" din 1977, nu surprinde OZN-uri deasupra simbolului statului american Wyoming, ci doar Calea Lactee în toată splendoarea ei.

5106 afișări
Imaginea articolului Întâlnire de gradul trei cu Calea Lactee: Imagine spectaculoasă a Turnului Diavolului

Întâlnire de gradul trei cu Calea Lactee: Imagine spectaculoasă a Turnului Diavolului (Imagine: Daily Mail)

Imaginea a fost realizată de un fotograf amator, Eric Hines, în vârstă de 20 de ani, informează Daily Mail.

Eric Hines a călătorit peste 2.200 de kilometri, tocmai din Indiana, pentru a face fotografii la Turnul Diavolului din Niobrara, Wyoming. Rezultatul a meritat cu siguranţă efortul.

În filmul lui Steven Spielberg din 1977, "Întâlnire de gradul trei", unul dintre cele mai cunoscute SF-uri din toate timpurile, oameni obişnuiţi din toate colţurile SUA s-au adunat în Wyoming, la turnul Diavolului, conduşi de o viziune comună, obsesivă. Alături de militari şi oamenii de ştiinţă, ei participă la primul contact cu o civilizaţie extraterestră.

Începând cu 1977, numărul vizitatorilor la Turnul Diavolului, unul dintre cele mai vechi parcuri naţionale din SUA, a crescut cu 75 la sută datorită faptului că acest loc a fost folosit în filmul lui Spielberg.

Turnul Diavolului a fost declarat parc naţional în 1906, de către preşedintele Roosvelt. Turnul este de origine vulcanică şi s-a format în urmă cu aproximativ 65 de milioane de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici