Întâmplare amuzantă: Astronautul britanic Tim Peake a greşit numărul când a sunat din spaţiu - FOTO

Tim Peake, primul astronaut britanic care a ajuns la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), la mijlocul lunii decembrie, a dezvăluit pe Twitter o întâmplare amuzantă, informează CNN.

8602 afișări
Imaginea articolului Întâmplare amuzantă: Astronautul britanic Tim Peake a greşit numărul când a sunat din spaţiu - FOTO

Întâmplare amuzantă: Astronautul britanic Tim Peake a greşit numărul când a sunat din spaţiu

Astronautul s-a folosit de reţeaua de socializare pentru ai cere scuze unei femei pe care a sunat-o din greşeală din spaţiu.

"Alo, bună ziua, este cumva Pământul?”, a întrebat britanicul.  "Nu, aţi greşit numărul!”, i-a răspuns o femeie.

Ulterior, Tim Peake a scris pe Twitter: "Vreau să-mi cer scuze faţă de doamna pe care am sunat-o din greşeală şi am întrebat-o: „Alo, Pământul? Nu a fost vorba de o farsă, pur şi simplu am greşit numărul".

Tim Peake, în vârstă de 43 de ani, a devenit, pe 15 decembrie, primul astronaut britanic care a ajuns la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS).

Fost pilot şi absolvent al Royal Military Academy Sandhurst, Tim Peake este şi un atlet pasionat. De altfel, el a şi participat şi încheiat Maratonul de la Londra din 1999.

Totodată, Tim Peake plănuieşte să participe din spaţiu şi la Maratonul de la Londra din 24 aprilie 2016, potrivit independent.co.uk.

Astfel, Tim Peake plănuieşte să parcurgă 42,1 kilometri pe o bandă de alergare amplasată la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, pe 24 aprilie, în aceeaşi zi în care peste 37.000 de alergători vor participa la Maratonul de la Londra.

El va alerga pe bandă şi viteza sa va fi urmărită, iar o aplicaţie de pe iPad-ul său îi va arăta străzile din Londra, ca şi cum acesta s-ar afla în cursa de pe Pământ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici