Mărarul, principalul inamic al celulitei

Mărarul şi pătrunjelul nu trebuie mâncate doar pe post de condiment, ci în cantităţi mai mari. În acelaşi timp ardeii, castraveţii, roşiile, ceapa, ridichile, usturoiul verde şi morcovul reprezintă o sursă bogată de vitamine şi minerale, informează cotidianul Gândul.

299 afișări
Imaginea articolului Mărarul, principalul inamic al celulitei

Mărarul, principalul inamic al celulitei (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit medicului nutriţionist Mihaela Bilic "mărarul este principalul inamic al celulitei, iar pătrunjelul conţine mai multă vitamina C decât citricele". Organismul are nevoie, mai ales după zilele de ospăţ continuu, de o "infuzie" cu vitamine şi minerale, recomandă dr. Bili.

Citeşte mai multe despre calităţile verdeţurilor şi legumelor pe www.gândul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici