Megafestivalul de tehnologie iCEE.fest, la start: experţi din toată lumea sunt prezenţi la Bucureşti

Peste 100 de experţi globali din industriile online, digital şi tech au venit la Bucuresti pentru a prezenta la iCEE.fest, în 15 si 16 iunie, cele mai noi tendinţe în domeniul care schimbă radical majoriatea modelelor tradiţionale de business.

585 afișări
Imaginea articolului Megafestivalul de tehnologie iCEE.fest, la start: experţi din toată lumea sunt prezenţi la Bucureşti

Megafestivalul de tehnologie iCEE.fest, la start: experţi din toată lumea sunt prezenţi la Bucureşti

Nume importante, începând cu giganţii globali Google şi Facebook, susţin prezentări pe cele 5 scene ale iCEE.fest, al cărui partener media este MEDIAFAX.

Festivalul acoperă anul acesta mai multe zone de interes, în tot atâtea evenimente paralele: disruption (modele de business neconvenţionale), realitate virtuală şi augumentată, digital health (cum tehnologia schimbă sistemul tradiţional în medicină), digital content, e-commerce, ad tech (tehnologii pentru îmbunătăţirea campaniilor online), marcom (despre tendinţele în marketing şi comunicare), creativitate şi startups.

În plus, anul acesta festivalul propune două evenimente-satelit noi, dedicate caselor inteligente („Smart Homes”) şi tehnologiei care schimbă modul tradiţional în care funcţionează băncile şi sistemele de plată („fin-tech”).

Pe site-ul oficial www.iceefest.com se poate consulta lista actualizată de speakeri, precum şi detalii legate de principalele linii de conţinut din acest an, dar şi companiile care vor prezenta, în detaliu.

Festivalul iCEE.fest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat de ThinkDigital România, cu sprijinul Orange. Susţinători importanţi mai sunt Carrefour, Volkswagen, XAXIS, BCR şi Ernst&Young.

Potrivit organizatorilor, la ediţia din acest an a iCEE fest participă peste 3.500 de persoane şi 100 de companii importante din online şi digital.

Festivalul are loc, în zilele de 15 şi 16 iunie, la Grand Cinema Digiplex din cadrul Băneasa Mall.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici