MrBeast a ajutat 1.000 persoane nevăzătoare să-şi recapete vederea

MrBeast (pe numele real Jimmy Donaldson), un vlogger din SUA, a ajutat 1.000 de oameni din toată lumea să-şi recapete vederea.

4178 afișări
Imaginea articolului MrBeast a ajutat 1.000 persoane nevăzătoare să-şi recapete vederea

MrBeast, YouTube

Faimosul vlogger este cunoscut pentru actele sale caritabile, dar şi pentru episoadele trăznite în care oferă sume mari de bani unor persoane la întâmplare pentru a cumpăra produse din magazine în doar câteva minute şi alte experimente inedite.  

La început, preocupat de jocuri video şi cu brandul său virtual de restaurante MrBeast Burger, vloggerul a deschis trei organizaţii de filantropie - Beast Philanthropy, Team Trees şi Team Seas. 

Recent, el şi cu echipa sa au transmis într-un clip postat pe 28 ianuarie 2023 că au ajutat 1.000 de persoane afectate de cataractă să-şi recapete vederea, prin a le finanţa intervenţiile chirurgicale ce durau numai 10 minute. 

 

Toate persoanele au putut să citească, să distingă feţele, culorile şi lumina. 

Inclusiv Charlie, care era de profesie casier, care şi-a recăpătat vederea, dar a primit şi un premiu în valoare de 10,000 dolari. 

Un abonat de-al său, Jeremiah, a fost orb din naştere la ochiul drept şi a fost încântat că în sfârşit poate vedea cu ambii ochi, iar MrBeast i-a oferit cadou 50,000 dolari. 

Lui Satchel, care şi-a pierdut vederea complet în urma unui accident cu o maşină de jucărie, nu doar că acum poate să vadă din nou, dar a primit în dar şi un automobil electric de la Tesla. 

MrBeast a donat bani pentru a salva persoane de la orbire într-o campanie caritabilă desfăşurată în SUA, Indonezia, Mexic, Honduras, Brazilia, Vietnam, Kenya şi Jamaica. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici