O companie americană a lansat un pachet de servicii pentru tratarea migrenelor şi a mahmurelii

Doi tineri americani au lansat o companie specializată într-un domeniu de nişă, ajutându-le pe nefericitele victime ale mahmurelii să îşi revină mai uşor după o petrecere în timpul căreia s-a consumat prea mult alcool.

22 afișări
Imaginea articolului O companie americană a lansat un pachet de servicii pentru tratarea migrenelor şi a mahmurelii

O companie americană a lansat un pachet de servicii pentru tratarea migrenelor şi a mahmurelii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Compania Hangover Helpers are deja succes, la doar câteva săptămâni după ce a fost lansată de Marc Simons şi Alex Vere-Nicoll, în Boulder, un oraş universitar din statul american Colorado.

Pentru o taxă de 15 de dolari de persoană, compania livrează la domiciliu burritos şi băuturi energizante, cu scopul de a combate eficient durerile de cap şi pentru a calma stomacurile sensibile. Cei doi tineri absolvenţi americani fac, totodată, curăţenie în camerele studenţilor, îndepărtând paharele sparte, sticlele goale, mucurile de ţigări de pe mochetă şi resturile de alimente rămase după petrecere.

"Oamenii pot să ne sune chiar la miezul nopţii, chiar în zilele de sărbătoare, atunci când constată că lucrurile au început să le scape de sub control şi au nevoie de cineva care să le facă curat în cameră, a doua zi de dimineaţă", a declarat Alex Verre-Nicoll.

"Însă, verific de fiecare dată a doua zi de dimineaţă, deoarece, adeseori, ei sunt încă beţi şi nu-şi mai amintesc că ne-au sunat", a adăugat aceeaşi sursă.

În prezent, se înregistrează o perioadă de acalmie în campusul universitar din Boulder, deoarece este sezonul examenelor, iar cei doi fondatori ai companiei asigură ei înşişi serviciile pentru care sunt contactaţi. În curând, însă, ei speră să facă primele angajări şi au mărturisit că au fost deja contactaţi pentru a pune bazele unei francize la nivel naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici