Oana Cuzino a slăbit cu ajutorul echitaţiei

Oana Cuzino va vorbi despre pasiunea sa pentru echitaţie şi despre avantajele practicării acestui sport, în emisiunea de weekend "Ce se întâmplă, doctore?", difuzată sâmbătă, de la ora 10.00, la Pro TV, informează televiziunea.

312 afișări
Imaginea articolului Oana Cuzino a slăbit cu ajutorul echitaţiei

Oana Cuzino a slăbit cu ajutorul echitaţiei (Imagine: Mediafax Foto)

Pe lângă faptul că Oana a slăbit două kilograme practicând echitaţia, acest sport este şi o modalitate de combatere a stresului.

În ediţia din 1 noiembrie a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", cei foarte ocupaţi, care iau seara masa principală a zilei, vor avea întâlnire cu trei bucătari iscusiţi, care le divulgă secretul preparării unor salate rapide, gustoase şi sănătoase. Dar, după o masă copioasă, cel mai bine merge o salsa ritmată. Un reportaj realizat de echipa "Ce se întâmplă, doctore?" scoate la iveală faptul că salsa a devenit dansul naţional al românilor. În toată ţara există nu mai puţin de 3.000 de practicanţi, o comunitate foarte mare, în care îşi regăsesc buna dispoziţie oameni angajaţi în mai toate domeniile, de la poliţişti la contabili.

Tot în emisiunea de sâmbătă, femeile vor putea afla direct de la medicii de specialitate avantajele şi dezavantajele unei noi metode de mărire a sânilor. Este vorba despre injecţiile cu acid hialuronic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici