(P) Ce califică Centrul FIV SANADOR drept alegerea ideală pentru tratarea infertilităţii

254 afișări
Imaginea articolului (P) Ce califică Centrul FIV SANADOR drept alegerea ideală pentru tratarea infertilităţii

Infertilitatea este o problemă cu care se confruntă multe cupluri. Lipsa unei sarcini după cel puţin 12 luni de încercări (sau 6 luni, dacă partenera are peste 35 de ani), indică probleme de fertilitate la unul dintre parteneri sau la ambii. Consultaţiile la un centru de fertilizare în vitro (FIV) sunt esenţiale pentru descoperirea cauzelor infertilităţii şi împlinirea visului de a avea un bebeluş.

Centrul FIV SANADOR asigură servicii de reproducere umană asistată la cel mai înalt nivel, în cadrul Clinicii SANADOR Floreasca, una dintre unităţile medicale private mari din Bucureşti cu cel mai avansat echipament. Serviciile sunt disponibile atât în regim ambulatoriu, cât şi de spitalizare de zi, asigurând astfel flexibilitate pacienţilor. Toate consultaţiile şi procedurile se desfăşoară într-un mediu sigur şi confortabil, iar pacienţii sunt întâmpinaţi cu empatie şi dedicare.

Pentru diagnosticarea infertilităţii se efectuează o gamă completă de investigaţii şi analize specifice, indicate de medicul specialist. Astfel, acesta poate descoperi care este cea mai bună metodă de a trata infertilitatea. Pentru unele cupluri, stimularea ovariană sau inseminarea artificială poate fi metoda potrivită, în timp ce, pentru altele, fertilizarea in vitro este metoda câştigătoare. De asemenea, părinţii au acces şi la teste genetice, pentru a descoperi dacă există riscul ca bebeluşul să moştenească o boală genetică.

Tratamentele pentru infertilitate se realizează personalizat, după o evaluare medicală atentă. În cazurile în care este nevoie de intervenţii chirurgicale pentru a trata infertilitatea, cum sunt cele de fibrom uterin, endometrioză, obstrucţie tubară, dar şi în anumite cazuri de varicocel şi hidrocel, medicii SANADOR utilizează cele mai moderne proceduri, inclusiv chirurgie robotică şi laparoscopică.

La Centrul FIV SANADOR, toate procedurile de reproducere umană asistată sunt realizate de medici cu experienţă vastă, care utilizează cele mai noi echipamente disponibile pe piaţa medicală. Fertilizarea in vitro se poate realiza în mai multe moduri, medicul alegând cea mai potrivită opţiune, în funcţie de specificul fiecărui caz.

Pe durata sarcinii, viitoarea mamă primeşte sprijin de la echipa dedicată şi superspecializată din Maternitatea SANADOR, care face parte din cel mai mare spital privat multidisciplinar. Medicii monitorizează sarcina atent şi complet, prin consultaţii de obstetrică-ginecologie, ecografii de sarcină, analize de laborator şi alte investigaţii specifice. Astfel, evoluţia fătului şi a mamei este continuu evaluată, pentru ca sarcina şi, în final, naşterea, să decurgă bine. Maternitatea SANADOR asigură condiţii de înaltă calitate pentru aducerea pe lume a micuţilor, datorită celor 3 blocuri de naştere moderne, secţiei de neonatologie performante şi secţiei de terapie intensivă cu dotări avansate. Nou-născuţii sunt consultaţi minuţios şi complet, pentru ca orice problemă dezvoltată să fie tratată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici