(P) Tehnologia inovatoare de la Beko, soluţia pentru un stil de viaţă alert

279 afișări
Imaginea articolului (P) Tehnologia inovatoare de la Beko, soluţia pentru un stil de viaţă alert

(P) Tehnologia inovatoare de la Beko, soluţia pentru un stil de viaţă alert

Ritmul de viaţă alert şi timpul liber tot mai limitat sunt două caracteristici definitorii ale societăţii actuale, punându-şi amprenta în mod pregnant asupra stilului de viaţă al consumatorului modern. Faţă în faţă cu provocările impuse de fiecare zi, tehnologia devine un aliat care ne facilitează comunicarea cu ceilalţi sau ne oferă un plus de confort. Astfel, când vine vorba de spaţiul căminului, apare nevoia de a achiziţiona produse intuitive, care pun accent deosebit pe inovaţie şi design, care asigură un consum redus de resurse şi folosesc chiar tehnologii profesionale adaptate uzului casnic. Mai mult decât atât, spaţiul căminului modern se adaptează noilor tendinţe în design şi funcţionalitate, extinzându- şi rolul şi importanţa, dincolo de latura funcţională. Bucătăriile moderne se înscriu şi ele în aceste tendinţe şi, odata cu ele, şi electrocasnicele. Astfel, Beko pune la dispoziţia consumatorilor o gamă de electrocasnice incorporabile proiectată pentru a oferi libertate în definirea spaţiului bucătăriei. Soluţiile inovative şi tehnologice de vârf propuse de Beko se regăsesc în design-ul de o eleganţă deosebită, funcţiile inteligente, dar şi eficienţa în utilizare. O referinţă în acest sens este Cuptorul Beko Innova Chef. Acesta dispune de 82 de programe automate de gătit, printr-un ghid electronic în 13 limbi diferite şi beneficiază de o tehnologie nouă care afişează pe meniul panoului de control, pas cu pas, indicaţiile pentru prepararea reţetei dorite. În plus, cuptorul Beko Innova Chef oferă opţiunea de conectivitate USB care permite utilizatorului să încarce fotografiile preferate, acestea fiind afişate in permanenţă pe ecranul cuptorului.

Pentru o experienţă culinară completă, Beko integrează tehnologia de gătit prin inducţie plitei incorporabile Beko HII64400AT.  Aceasta reduce de  2,2 ori timpul de preparare, utilizatorul beneficiind astfel de o economie de energie cu până la 43%, dar şi de sigurantă deplină în utilizare.  

Pentru a oferi consumatorilor cât mai multe ocazii de a petrece timp de calitate alături de familie şi prieteni, Beko desfăşoară pana la finalul lunii mai concursul “Momente speciale cu Beko”. Mai multe detalii despre mecanismul de concurs pe www.beko-innovachef.ro/concurs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici