Poţi rezista fără cafea la birou? Vezi cine sunt cei mai mari “cafegii”!

Majoritatea angajaţilor îşi încep ziua de lucru cu o cafea. Fie că ţine de obişnuinţă, fie că au nevoie de licoarea amăruie ca să-i ajute să se trezească, acesta este primul lucru pe care îl fac mulţi dintre angajaţi când ajung dimineaţa la birou. Un sondaj recent arată, însă, că celebra cafea nu este chiar un moft şi că îi ajută pe angajaţi să fie mai atenţi şi mai productivi la muncă. În funcţie de profesie, cei mai dependenţi de cafeaua de la serviciu sunt asistentele medicale, medicii şi lucrătorii din hoteluri.

114 afișări
Imaginea articolului Poţi rezista fără cafea la birou? Vezi cine sunt cei mai mari “cafegii”!

Poţi rezista fără cafea la birou? Vezi cine sunt cei mai mari “cafegii”! (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Potrivit unui sondaj realizat de CareerBuilder.com, unul din trei angajaţi spune că nu poate rezista o zi întreagă la birou fără cafea, iar 43%, în special tinerii, consideră că aceasta îi face să fie mai energici şi mai productivi.

Pentru 20% dintre respondenţi, cafeaua este elementul care îi animă de dimineaţă şi care îi face să se apuce de treabă cu tragere de inimă şi să fie mai energici.

Citeşte mai multe despre profesiile în care se bea cea mai multă cafea pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici