Prima fotografie a universului realizată de telescopului spaţial James Webb va fi publicată de Joe Biden

Prima fotografie a telescopului spaţial James Webb va schimba modul în care oamenii văd universul soseşte puţin mai devreme decât se aştepta.

357 afișări
Imaginea articolului Prima fotografie a universului realizată de telescopului spaţial James Webb va fi publicată de Joe Biden

Prima fotografie a universului realizată de telescopului spaţial James Webb va fi publicată de Joe Biden

Preşedintele Joe Biden va publica una dintre primele imagini ale telescopului spaţial James Webb luni la Casa Albă, la ora 5:30 pm după ora Coastei de Est, SUA (00:00.după ora României).

 

 

Restul imaginilor de înaltă rezoluţie vor fi publicate de NASA marţi, 12 iulie, una dintre acestea fiind „cea mai profundă imagine a universului nostru care a fost realizată vreodată”, transmite CNN

Observatorul spaţial, care s-a lansat în decembrie, va putea privi în interiorul atmosferelor exoplanetelor şi va putea studia unele dintre primele galaxii create prin lumină infraroşie, care este invizibilă pentru ochiul uman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici