Regimurile de slăbit nu sunt eficiente în lipsa vitaminei D din organism

Medicii au elucidat misterul în cazul unor persoane care se străduiesc să slăbească, dar nu reuşesc să elimine excesul de grăsime. Se pare că aceste persoane nu consumă îndeajuns alimente şi suplimente cu vitamina D.

231 afișări
Imaginea articolului Regimurile de slăbit nu sunt eficiente în lipsa vitaminei D din organism

Regimurile de slăbit nu sunt eficiente în lipsa vitaminei D din organism (Imagine: Mediafax Foto)

Într-un studiu recent publicat în Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, se arată că o carenţă de vitamina D în organism are un impact major asupra eforturilor de a slabi. Se pare ca lipsa acesteia din dietă se traduce prin incapacitatea organismului de a topi grăsimi şi de a construi masă musculară.

Citeşte mai multe despre efectele lipsei vitaminei D din organism pe www.csid.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici