Remedii naturale împotriva alergiilor

Primăvara este sezonul în care multe persoane acuză iritaţii la nivelul căilor respiratorii, strănută sau le curge nasul - semne ale alergiei, spun medicii. Potrivit statisticilor de specialitate, 25 la sută din populaţia Europei suferă de această afecţiune, iar în România, între 20 şi 24 la sută din persoane au rinită alergică, informează Gândul.

1283 afișări
Imaginea articolului Remedii naturale împotriva alergiilor

Remedii naturale împotriva alergiilor (Imagine: Mediafax Foto)

Specialiştii în alergologie precizează că puful de la copaci, praful şi polenul sunt doar câteva dintre cauzele apariţiei acestei afecţiuni des întâlnite în această perioadă a anului. Medicii adaugă că alergiile apar ca urmare a sensibilităţii organismului şi sunt provocate de factori alergeni, manifestându-se prin inflamaţii locale sau sistemice, de intensitate şi severitate variabile, informează site-ul news. yahoo.com.

Potrivit specialiştilor, alergiile pot fi combătute şi cu ajutorul remediilor naturale.

O soluţie la îndemână pentru îndepărtarea alergiilor este includerea în dietă a condimentelor precum piperul, hreanul, ceapa şi usturoiul, susţine dr. Mary Hardy, de la Centrul Medical Cedars Sinai din Los Angeles.

Află mai multe despre remediile naturale împotriva alergiilor pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici