Sexul şi cariera îi fac fericiţi pe bărbaţi. Femeile preferă mâncarea şi familia

Cum nu există încă o formulă a fericirii, cu atât mai puţin diferenţiată pe sexe, cercetători britanici au încercat să determine care sunt lucurile care aduc fericirea în funcţie de sex. Astfel, bărbaţii se declară împliniţi atunci când au parte de sex şi sunt realizaţi pe plan profesional, în timp ce femeile consideră că se simt fericite atunci când mănâncă şi după ce îşi intemeiază o familie, informează site-ul newsfeed.time.com.

306 afișări
Imaginea articolului Sexul şi cariera îi fac fericiţi pe bărbaţi. Femeile preferă mâncarea şi familia

Sexul şi cariera îi fac fericiţi pe bărbaţi. Femeile preferă mâncarea şi familia (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

Pentru a ajunge la această concluzie, specialiştii au chestionat 5.000 de voluntari, jumătate femei, jumătate bărbaţi, despre lucrurile care îi fac fericiţi. Potrivit rezultatelor, doar 10 la sută dintre femei consideră sexul singura modalitatea de a se simţi fericite. Deşi majoritatea femeilor au precizat că mâncarea le face să se simtă împlinite, 60 la sută dintre acestea nu se simt bine atunci când mănâncă în faţa partenerului lor, grijă care dispare odată cu înaintarea în relaţie.

Citeşte mai multe despre lucrurile care aduc fericirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici