Sfaturi de înfrumuseţare şi întinerire pentru 2011

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire la început de an, oferite de un expert britanic citat de dailymail.co.uk.

166 afișări
Imaginea articolului Sfaturi de înfrumuseţare şi întinerire pentru 2011

Sfaturi de înfrumuseţare şi întinerire pentru 2011 (Imagine: Claudia Veja/Arhiva Mediafax Foto)

  • Faceţi curat în trusa de machiaj

Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice miroase ciudat, şi-a schimbat culoarea sau textura. Una din zece femei au suferit de afecţiuni ale ochilor precum conjunctivita, ce pot fi cauzate de cosmetice expirate. Înlocuieşte şi pensulele şi bureţii sau spală-le cu şampon.

Asiguraţi-vă că aveţi elementele de bază: un fond de ten bun şi trei farduri de ploape: unul de culoare neutră, potrivită cu culoarea pielii, o culoare pentru ploape şi unul mai închis pentru contur.

Adu-ţi machiajul la zi cu un ruj deschis la culoare şi strălucitor, iar pentru ochi foloseşte farduri violet care se potrivesc oricui.

  • Folosiţi zilnic un produs cu factor de protecţie solară

Expunerea la soare fără protecţie este principala cauză a îmbătrânirii pielii, depigmentării şi ridurilor. Chiar şi în sezonul rece trebuie să folosiţi un produs cu factor de protecţie solară 15 pe faţă, gât şi mâini.

  • Folosiţi un ser antioxidant

Aplicaţi un ser antioxidant uşor pe faţă înainte să aplicaţi crema hidratantă, pentru regenerarea pielii solicitate iarna.

  • Schimbaţi-vă coafura şi culoarea părului

Nu se mai poartă părul foarte întins, aşa că faceţi-l să arate bogat. Este la modă o tehnică de colorare ce presupune trecerea de la rădăcini mai închise la vârfuri mai deschise ca nuanţă, pentru un aspect natural şi sexy.

  • Dormiţi mai mult

În cadrul unui studiu suedez, participanţilor li s-a cerut să compare fotografii ale unor oameni, bărbaţi şi femei, dintre care unii dormiseră opt ore, iar ceilalţi avuseseră o noapte de somn insuficient. Aceştia din urmă au fost percepuţi ca fiind mai puţin sănătoşi şi mai puţin atrăgători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici