Sportul făcut în apă reprezintă o metodă sigură de a-ţi tonifia muşchii

Exerciţiile fizice realizate în apă reprezintă un mod excelent de a-ţi tonifia masa musculară, de a-ţi îmbunătăţi funcţiile sistemului cardiovascular şi de a beneficia de o stare de relaxare, susţin specialiştii.

128 afișări
Imaginea articolului Sportul făcut în apă reprezintă o metodă sigură de a-ţi tonifia muşchii

Sportul făcut în apă reprezintă o metodă sigură de a-ţi tonifia muşchii (Imagine: Shutterstock)

Exerciţiile acvatice nu numai că îţi tonifică muşchii, dar lucrează şi la nivelul articulaţiilor, corpul devenind mult mai flexibil. Potrivit experţilor, gimnastica aerobică este de preferat să se facă în apă, pentru ca organismul să nu simtă un efort prea mare, iar în apă accelerarea respiraţiei este insesizabilă.

Mai mult, rezistenţa corpului este de patru până la 42 de ori mai mare în apă decât în aer. Acest tip de sport ajută la scăderea în greutate, după cum s-a demonstrat în urma câtorva studii.

Citeşte mai multe despre sportul făcut în apă pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici