Suntem pe cale să devenim X-Men

Oamenii de ştiinţă au devenit capabili să indice multe gene specifice, responsabile cu silueta, cu longevitatea, cu autovindecarea, cu atitudinea sau memoria. Mulţi cred că toate aceste gene pot fi manipulate, efectul fiind obţinerea unor super-mutanţi.

77 afișări
Imaginea articolului Suntem pe cale să devenim X-Men

Suntem pe cale să devenim X-Men

Când este vorba despre manipulare genetică, opţiunile sunt aproape nelimitate. Teoretic, dacă o genă există în ADN-ul vreunei specii, ea poate fi extrasă şi implementată genomului uman. Acest lucru ar putea însemna dobândirea de către oameni a unora dintre cele mai remarcabile abilităţi din lumea animală:  vederea pe timp de noapte, agilitate impresionantă sau posibilitatea de a respira sub apă.

Citeşte mai multe despre noua specie de super-oameni pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici