Supliment de multivitamine care combate starea de oboseală

O alimentaţie bogată în vitamine şi minerale reprezintă baza unei vieţi active şi sănătoase. Din păcate, studiile de specialitate au demonstrat că, în ultimii 10 ani, legumele şi fructele conţin tot mai puţine vitamine şi minerale, potrivit Gândul.

662 afișări
Imaginea articolului Supliment de multivitamine care combate starea de oboseală

Supliment de multivitamine care combate starea de oboseală (Imagine: www.gandul.info)

În plus, acestea sunt foarte sensibile la prepararea termică sau la depozitarea necorespunzătoare. Astfel, o alimentaţie diversificată e posibil să nu mai fie suficientă pentru aportul zilnic optim de vitamine şi minerale. Pentru persoanele care au nevoie de vitalitate, energie şi un randament psihic crescut, s-a lansat un supliment de multivi­tamine, mi­­­­nerale şi in­grediente naturale, care reprezintă un aport echilibrat de substanţe necesare pentru susţinerea capacităţii de efort fizic şi intelectual a organismului.

Potrivit producătorului, suplimentul este recomandat în carenţele de vitamine şi minerale care pot apărea ca urmare a unei alimentaţii dezechilibrate sau a unor factori precum: efortul fizic şi intelectual crescut, fumatul, dietele sau înaintarea în vârstă.

Citeşte mai multe despre suplimentul de multivitamine care combate starea de oboseală pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici