Suplimente nutritive ce pot preveni cancerul

Specialiştii spun că legumele crucifere (broccoli, varza, conopida) conţin un ingredient fitochimic numit 13C, ce ne ajută organismul să lupte mai bine cu multe tipuri de cancer.

45 afișări
Imaginea articolului Suplimente nutritive ce pot preveni cancerul

Suplimente nutritive ce pot preveni cancerul

Suplimentele nutritive ce conţin acest ingredient fitochimic permit intrarea în organism a unui produs chimic ce determină privarea celulelor canceroase de nutrienţii necesari pentru a susţine activitatea lor metabolică intensă. Iar când celulele canceroase nu pot obţine aceste elemente nutritive, mor.

Citeşte mai multe despre suplimentele nutritive ce pot preveni cancerul pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici