Topul celor mai vândute 50 de medicamente de pe piaţa locală

Cele mai vândute 50 de medicamente de pe piaţa locală, top în care domină medicamentele pentru inimă şi pentru cancer, este condus de Neorecormon (folosit în insuficienţa renală şi pentru cancer) şi Pegasys (pentru hepatită), liderii ultimilor trei ani, potrivit unei analize ZF pe baza datelor companiei de analiză şi studii de piaţă Cegedim România.

148 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai vândute 50 de medicamente de pe piaţa locală

Topul celor mai vândute 50 de medicamente de pe piaţa locală (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Pentru perioada următoare se prefrigurează schimbări însă doar în eşalonul doi, liderii fiind greu de zdruncinat.

"Sunt medicamente în care s-a investit mult (primele zece în top- n.red.), produse de firme cu putere (financiară-n.red.). Sunt convins că piaţa va fi determinantă şi că se vor schimba ierarhii", a spus Ioan Nani, directorul general al producătorului Antibiotice Iaşi.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici