Trei gorile fără partener căutăm mascul dominant!

Conducerea grădinii zoologice din Londra a adus o gorilă mascul în vârstă de 12 ani, numit Yeboah, pentru trei femele rămase fără partener după ce masculul dominant al zoo-ului a murit.

357 afișări
Imaginea articolului Trei gorile fără partener căutăm mascul dominant!

Trei gorile fără partener căutăm mascul dominant! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii grădinii zoologice au ţinut să-l felicite pe Yeboah, luni, pentru "îndeplinirea cu zel a misiunii sale".

Înaintea întâlnirilor amoroase, angajaţii zoo-ului le-au arătat femelelor - Zaore, 35 de ani; Effie, 16 ani şi Jookie, 11 ani - o poză cu pretendentul lor. Potrivit angajaţilor, femelele au fost atât de încântate de poză, încât au mâncat-o.

"Yeboah este o gorilă extrem de şarmantă, iar întâlnirea sa cu femelele noastre, mai experimentate, a făcut din el un adevărat bărbat", a explicat un angajat al grădinii zoologice din Londra.

Tânărul mascul va trece şi printr-o schimbare a culorii pielii în zona şezutului. Acesta va deveni argintiu, specific masculilor dominanţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici