Trei mese pe zi – o modalitate sigură de a slăbi

Lupta împotriva surplusului de kilograme pare a fi un scop greu de atins, majoritatea dietelor presupunând mese cât mai sărace în alimente şi kilocalorii. Un grup de cercetători de la Universitatea Purdue din West Lafayette, Indiana, au ajuns la concluzia că trei mese pe zi, în timpul cărora mănânci pe săturate, pare a fi metoda sigură de a slăbi, relatează Reuters. Potrivit experţilor, în acest mod, scăderea în greutate este mult mai radicală decât dacă mănânci foarte puţin.

50 afișări
Imaginea articolului Trei mese pe zi – o modalitate sigură de a slăbi

Trei mese pe zi – o modalitate sigură de a slăbi (Imagine: Shutterstock)

"Organismul persoanelor supraponderale este obişnuit cu o cantitate mare de mâncare. Scăderea bruscă a cantităţii de mâncare are acelaşi efect asupra organismului ca şi înfometarea. Astfel că privarea corpului de nutrienţii de care are nevoie face ca scăderea în greutate să fie una lentă şi dificilă", spune dr. Heather J. Leidy, coordonatorul studiului. Specialistul precizează că persoanele care au fost supuse unei diete drastice prezintă un risccrescut de a reveni la excese şi prăjeli după terminarea regimului.

Citeşte mai multe despre modalitatea sigură de a slăbi pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici