Tu ştii ce ţi se va întâmpla în 2012? Previziunile lui Neti Sandu pentru noul an

S-au scris şi încă se vor scrie numeroase scenarii pe tema mult controversatului an 2012, care ar reprezenta Apocalipsa zilelor noastre. Sfârşitul lumii sau doar sfârşitul calendarului mayaş? Despre ceva bun, încurajator, nici vorbă să se fi pomenit ceva...

492 afișări
Imaginea articolului Tu ştii ce ţi se va întâmpla în 2012? Previziunile lui Neti Sandu pentru noul an

Tu ştii ce ţi se va întâmpla în 2012? Previziunile lui Neti Sandu pentru noul an (Imagine: Shutterstock)

Ce vă propun este să trecem în revistă, cu harta astrologică în faţă, la rece, fără să ne înfierbântăm creierii, momentele importante ale anului viitor, relaţiile, aspectele dintre planete, ca să vedem în ce măsură ne racordăm la ele şi cum putem extrage partea pozitivă din combinaţia vibratorie venită din ceruri.

Ce ştim cu toată certitudinea? Că Jupiter, Planeta Norocului, se află tot în zodia Taurului, ca în anul precedent, şi va rămâne în această zodie până pe 11 iunie 2012, după care va intra în Gemeni şi va tranzita acest segment de cerc până pe 26 iunie 2013. Aşadar, favoriţii anului sunt doi - nativii din Taur şi Gemeni, dar şi ceilalţi de pe lângă ei vor fi mai mult sau mai puţin norocoşi, în funcţie de semnul de Aer sau de Pământ al zodiei de naştere sau al ascendentului, care să se asorteze cu zodiile "vedetă".

Jupiter în Taur trebuie să ne readucă, dacă nu-l avem deja, cheful de viaţă, să ne bucurăm de fiecare clipă, să ştim să savurăm o delicatesă culinară dar să fim şi noi capabil să gătim, să revenim la simplitate. Acesta este momentul în care ne-am putea reinventa un stil de viaţă care să se potrivească şi cu munca pe care o prestăm şi cu viaţa de familie, pentru că Taurul vrea să le împace pe amândouă; el este un familist convins, trăieşte după principiile pe care le-a moştenit de la părinţi şi de la bunici şi luptă să le inoculeze şi noii generaţii.

Poate ne facem mai mult timp să mergem la o piesă de teatru, la un film, la Filarmonică, la circ, la expoziţii de pictură sau de sculptură, o vizită la muzee, călătorii în ţară şi în străinătate... toate ar fi exact ce are nevoie fiecare dintre noi, pe alese, dacă nu pe toate odată.

Citeşte mai multe despre previziunile anului 2012 pe www.protvmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici