Un craniu de acum un milion de ani, aparţinând lui Homo erectus, a fost găsit în China

Arheologii chinezi au descoperit un craniu fosil datând, probabil, de acum un milion de ani.

1053 afișări
Imaginea articolului Un craniu de acum un milion de ani, aparţinând lui Homo erectus, a fost găsit în China

Un craniu de acum un milion de ani, aparţinând lui Homo erectus, a fost găsit în China

Descoperirea ar putea da un nou impuls studiului evoluţiei lui Homo erectus, un înaintaş al lui Homo sapiens, care a trăit între un milion şi 800.000 de ani în urmă.

Descoperirea remarcabilă a fost făcută la situl Xuetangliangzi, lângă oraşul Shiyan, în centrul Chinei.

Craniul pare a fi complet intact, fiind unul dintre cele mai bine conservate găsite vreodată, urmând să fie dezgropat complet până la sfârşitul lunii noiembrie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici