Un medic chinez spune că a tratat nouă vârstnici de COVID-19 cu ajutorul injecţiilor cu celule stem

Un medic chinez, care are un laborator în Wuhan, susţine că a reuşit să trateze de COVID-19 nouă persoane în vârstă cu ajutorul injecţiilor cu celule stem, transmite Daily Mail. Pacienţii trataţi de doctor fuseseră internaţi cu pneumonie provocată de noul tip de coronavirus.

2927 afișări
Imaginea articolului Un medic chinez spune că a tratat nouă vârstnici de COVID-19 cu ajutorul injecţiilor cu celule stem

Un medic chinez spune că a tratat nouă vârstnici de COVID-19 cu ajutorul injecţiilor cu celule stem

Dr. Dongcheng Wu a explicat, pentru Daily Mail, că pacienţii, în mare parte vârstnici, au dezvoltat probleme grave de respiraţie, precum şi o inflamaţie în zona plămânilor, înainte de a se oferi voluntari în studiul elaborat de dr. Wu.

Pe lângă tratamentul convenţional, medicul chinez a injectat cei nouă pacienţi cu celule stem provenite din cordonul ombilical.

Medicul spune că cei nouă pacienţi s-au recuperat în decurs de câteva zole de la primirea tratamentului.

„Acest tratament ar putea salva mii de mii de vieţi, aşa că, evident, suntem foarte mulţumiţi de aceste rezultate. Da, este un remediu, dar este încă în faza incipentă. Trebuie sa terminam studiile clinice pentru a confirma dacă terapia cu celule stem este sigură şi eficientă pentru a trata o pneumonie provocată de noul coronavirus”, a spus medicul chinez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici