Unele creme solare ar putea accelera dezvoltarea cancerului

AOL News susţine că a intrat în posesia unor documente şi declaraţii care arată că Food and Drug Administration (FDA), autoritatea americană care controlează, între altele, toate produsele medicamentoase şi cosmetice de pe piaţă, cunoştea de mai bine de zece ani pericolul pe care aceste creme îl reprezintă pentru consumatori, dar nu a avertizat publicul asupra lui, informează "Gândul".

191 afișări
Imaginea articolului Unele creme solare ar putea accelera dezvoltarea cancerului

Unele creme solare ar putea accelera dezvoltarea cancerului (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

FDA neagă însă acest lucru. Studiul care susţine că loţiunile solare ar ajuta celulele canceroase să se dezvolte a fost realizat de Environmental Working Group (EWG), o organizaţie ecologistă specializată în cercetări legate de mediu şi produse toxice.

Citeşte mai multe despre pericolul din loţiunile şi cremele solare pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici